ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ! ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΥΡΟ !

Δεν περιορίστηκαν μόνο να δουν πώς παρασκευάζεται το Άγιο Μύρο.
Ο αρχηγός της Ν.Δ. και η σύζυγός του κατά την επίσκεψή τους στο Φανάρι βρέθηκαν στο Ιερό κουβούκλιο, που είναι δίπλα στο ναό του Αγίου Γεωργίου.




Εκεί , όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και η σύζυγός του, έλαβαν μέρος στην παρασκευή για το Άγιο Μύρος.
Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και ενημερώθηκε για τα ιερά λείψανα και τις εικόνες που φυλάσσονται.
Κατά τη συνάντησή του με τον αρχηγό της Ν.Δ., ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επεσήμανε ότι γνωρίζει τον κ. Σαμαρά από την εποχή, που ο ίδιος ήταν Μητροπολίτης Χαλκηδόνος. «Πάντοτε βρίσκαμε έναν ένθερμο υποστηρικτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά. Η φιλία μας υπάρχει από τότε, διαρκώς και ανελλιπώς», σημείωσε.


«Ευχόμαστε στον ίδιο, στην κυρία Σαμαρά, στους συνεργάτες του κάθε καλό και σε όλο τον ελληνικό λαό καλύτερες ημέρες, καλή ανάσταση, με όλες τις σημασίες της λέξεως», πρόσθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Ο αρχηγός της Ν.Δ. τόνισε πως αυτές τις δύσκολες ώρες, της βαθύτατης κρίσης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο ελληνικός λαός «απαιτείται να υπάρχει και αισιοδοξία και ελπίδα».
«Εμείς ήρθαμε να πάρουμε την ευχή σας τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Σήμερα ο Ελληνικός λαός περνάει μια βαθύτατη κρίση, πολύ μεγάλες δυσκολίες αλλά και όπως η θρησκεία μας το ορίζει μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Και πιστεύουμε πραγματικά, γι' αυτό τον λόγο πέρα από την πίστη μας, απαιτείται να υπάρχει και αισιοδοξία και ελπίδα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.
«...Και κουράγιο», συμπλήρωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, προσθέτοντας ότι «ο Πωλ Κλοντέλ είπε ότι τα δύσκολα είναι για τους γενναίους».
Πηγή φωτογραφιών και video: Amen.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news