Home » , , , , , , , » Κατάθεση Άγγου: Ήθελαν σύγκρουση με το Φύσσα, όχι δολοφονία

Κατάθεση Άγγου: Ήθελαν σύγκρουση με το Φύσσα, όχι δολοφονία

Ο Ιωάννης Άγγος φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, αλλά και ειδικότερα σχετικά με το περιστατικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο προφυλακισμένος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κατηγορούμενος υποβάλλει την Πέμπτη αίτηση για άρση της προσωρινής του κράτησης από τις φυλακές Ναυπλίου.

"Έγινε κινητοποίηση για να υπάρξει σύγκρουση... Όχι όμως για να καταλήξει όλο αυτό σε δολοφονία", φέρεται να έχει δηλώσει στις Αρχές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr.

O Άγγος φαίνεται ότι επιρρίπτει στο Γιώργο Ρουπακιά την εκ προθέσεως δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως και το κίνητρο.


Εκτιμάται ότι η απολογία του Άγγου θα είναι ίσως από τις πιο σημαντικές, αφού γίνεται από κατηγορούμενο και όχι από προστατευόμενο μάρτυρα. 

Ο ίδιος βρισκόταν, άλλωστε, επί τρεις ώρες την Τρίτη στους ανακριτές κ.κ. Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα και είναι βέβαιο ότι ειπώθηκαν πολλά από αυτά που δεν καταγράφηκαν. 

Εκτιμάται ότι ο Ιωάννης Άγγος έδωσε πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.


Την Τρίτη θα απολογηθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση


Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κλήθηκε από τον ανακριτή για δεύτερη φορά, προκειμένου να απολογηθεί αυτή τη φορά για την ένταξή του και τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news