Home » » Το κενό του Μιχαλολιάκου επιχειρεί να καταλάβει ο Περίανδρος

Το κενό του Μιχαλολιάκου επιχειρεί να καταλάβει ο Περίανδρος


Να παρουσιαστούν ως οι αυθεντικοί εκφραστές του ναζισμού στην Ελλάδα επιχειρούν τους τελευταίους μήνες οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές και με αφορμή το θέμα της Χρυσής Αυγής, εντείνουν εσχάτως τις προσπάθειές τους.


Σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών", οι Α.Μ.Ε., όπως είναι τα αρχικά της οργάνωσης, συσπειρώνονται γύρω από τον Περίανδρο, κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, με τον οποίο τώρα έχει εχθρικές σχέσεις.

Ο Ανδρουτσόπουλος καταδικάστηκε το 1998 για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή στην Ευελπίδων.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές επιχειρούν να καλύψουν το όποιο κενό στον ναζιστικό και ακροδεξιό χώρο αφήνει η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής και πυκνώνουν τη δραστηριοποίησή τους με αναγραφή απειλών σε χώρους αντιφασιστικών και αριστερών οργανώσεων, κάψιμο αντιφασιστικών πανό, ιδεολογική προπαγάνδα και σχετικό εγχειρίδιο "παράνομης, αόρατης, άμεσης δράσης".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αγεφύρωτες αντιφάσεις καταλήγουν φυσικά στην πιο σκληροπυρηνική ξενοφοβία και το λυσσαλέο μίσος σε καθετί το διαφορετικό. "


Το εθνικιστικό χάος θα βασιλεύει μέχρι να αναδυθεί η σιδηρά τάξη του", γράφουν οι ίδιοι.

"Θολοκουλτούρα, ψευτοανθρωπισμός, επιλεκτική ψευτοαλληλέγγύη, απολίτιστοι που μιμούνται τους πολιτισμένους, απάνθρωποι-υπάνθρωποι που μιμούνται τους ανθρώπους, θηλυπρεπείς που καραδοκούν να μεταλλάξουν τα παιδιά μας, δεν υποτιμούμε κανέναν... 


Αντιθέτως, ορθωνόμαστε ζωντανό τείχος μπροστά τους.... 

Το τείχος αυτό πρέπει να είναι ΑΟΡΑΤΟ! Δεν αυτοπροβαλλόμαστε. Το όπλο αυτό πρέπει να μείνει στα χέρια μας. Έτσι θα τους αιφνιδιάζουμε. Κι έτσι -μέσα από την ψυχή μας- θα ξεκινήσουμε αυτόν τον πόλεμο", δηλώνουν.


www.news.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news