Home » , , , » Το ποσό των 11.239 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Δ.Κεφαλονιάς για την επίσκεψη των πολιτικών

Το ποσό των 11.239 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Δ.Κεφαλονιάς για την επίσκεψη των πολιτικών


Άκουσον άκουσον… Το ποσό των 11.239 ευρώ καλείται  να πληρώσει ο Δήμος Κεφαλονιάς, προκειμένου να καλύψει το κόστος διαμονής στο νησί  των υπουργών, γραμματέων, καθηγητών, μηχανικών, ακόμα και δημοσιογράφων, οι οποίοι έμειναν στο νησί τις πρώτες μέρες του σεισμού των 5,8 Ρίχτερ της 26ης Ιανουαρίου.
Και όλα αυτά την ώρα που κάποιοι κάτοικοι του νησιού μένουν ακόμα σε αντίσκηνα μετρώντας τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους ενώ ο Εγκέλαδος δεν τους έχει αφήσει σε ησυχία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά ξενοδοχειακές μονάδες προσέφεραν στέγη για μία ή δύο βραδιές στους κρατικούς υπαλλήλους και όπως φαίνεται από τα έγγραφα που ακολουθούν, στο ποσό των 11.239 ευρώ συμπεριλαμβάνονται ακόμα και τα έξοδα που έκαναν κάποιοι από αυτούς στο… μπαρ των ξενοδοχείων.


Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το θέμα κάλυψης των εν λόγω εξόδων εισήχθη προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά αποσύρθηκε μετά από αντίδραση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.


Από την άλλη ο δήμαρχος Κεφαλονιάς σε δηλώσεις του στην Κοινωνία Ώρα Mega υποστηρίζει πως  «Οι υπουργοί φιλοξενήθηκαν. Ουσιαστικά πρόκειται για προτιμολόγια για τη φιλοξενία πολιτικών μηχανικών ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών που ήρθαν στο νησί μας, τα οποία μόλις τα είδα τα απέσυρα. Επίσης δεν πρόκειται για  11.239 ευρώ αλλά για περίπου 8.000 ευρώ τα οποία θα πληρώσω εγώ από την τσέπη μου.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news