Home » , , , , , , » Από τη Φθιώτιδα ο 27χρονος που σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε

Από τη Φθιώτιδα ο 27χρονος που σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε

Οι κάτοικοι στη Σπερχειάδα και στο χωριό του τα Αργύρια, απ΄ όπου καταγόταν ο παιδοκτόνος, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 27χρονος είναι αυτός που δυο 24ωρα πριν, άκουγαν στις ειδήσεις για το τραγικό συμβάν στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 27χρονος έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 14 ετών περίπου και από τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα, λόγω των οποίων όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν και πιο βίαιος. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος ήταν βίαιος καθώς ξεσπούσε στη μητέρα του και την αδερφή του. Αργότερα και στη σύζυγό του.
Μάλιστα δικοί του άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να τον πείσουν να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό αλλά δεν τα είχαν καταφέρει. Εκείνος ήταν ανένδοτος.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά, ωστόσο είχε απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά, ληστεία και κλοπές. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η 21χρονη σύζυγος του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, είναι σεσημασμένη για κλοπές. Επίσης η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 27χρονος για να σκοτώσει το παιδί του και στην συνέχεια να αυτοκτονήσει ήταν κλεμμένη.

Άφησε σημείωμα

Αν και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας μπορεί να μην είχε βρεθεί σημείωμα από τον 27χρονο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα στο υπνοδωμάτιο με οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο τραγικό τέλος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, στο σημείωμα αυτοκτονίας, μιλά για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη και καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Πως έγινε το κακό

Ξημερώματα της Κυριακής (07/4)), ο 27χρονος πυροβόλησε τον 4χρονο γιο του την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο, με μια καραμπίνα που είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στον Γέρακα, αφαίρεσε και τη δική του ζωή.

Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη μητέρα ανησύχησε γιατί ο σύζυγός της δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού. Από τη μπαλκονόπορτα της βεράντας, που δεν έκλεινε καλά, κατάφερε να μπει στο σπίτι και να έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη τραγωδία. Είδε το παιδί της νεκρό και δίπλα του, στο πάτωμα, νεκρό και τον σύζυγό της.

Τα ουρλιαχτά της χαροκαμένης γυναίκας ήταν εκείνα που ξεσήκωσαν τη γειτονιά στο Χαλάνδρι. Οι γείτονες έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και, όπως περιέγραψε κάτοικος της περιοχής, δεν μπορούσαν να περιγράψουν τη φρίκη που έζησαν. Βγήκαν με δάκρυα στα μάτια και από το σοκ δεν μπορούσαν να θυμηθούν πότε έφτασε η αστυνομία.

 lamiareport.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news