Home » , , , , , » Ξυλοδαρμός στο μετρό: Εγκληματίες χωρίς αιτία... και με την προστασία του Ποινικού Κώδικα

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Εγκληματίες χωρίς αιτία... και με την προστασία του Ποινικού Κώδικα


Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 15χρονος και ο 17χρονος που έδειραν τον σταθμάρχη του μετρό - Οι δράστες είχαν και την κάλυψη φίλου τους αστυνομικού! - Σχεδόν απίθανο να προφυλακιστούν καθώς είναι ανήλικοι - Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την κτηνωδία

Πρωτοφανής έκρηξη βίας που παραπέμπει σε οπαδικά επεισόδια και συγκρούσεις «άγουρων» συμμοριών, μίσος για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο και συνάμα αδιαφορία των συνεπειών της κτηνωδίας που διέπραξαν χαρακτηρίζουν το ντουέτο των τραμπούκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην Ομόνοια.

Παιδιά ηλικίας 15 και 17 χρόνων, που από τα πρώτα τους χρόνια γαλουχήθηκαν με τη βία και έμαθαν με άγρια ξεσπάσματα κόντρα στους νόμους και τη λογική να λύνουν τις υποτιθέμενες διαφορές τους.

 Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι οι δύο πιτσιρικάδες με τα μαύρα μπουφάν, τις γκρι φόρμες και τα σκουρόχρωμα παπούτσια δεν είχαν εκπαιδευτεί στο να επιτίθενται, όμως είχαν μάθει να λειτουργούν με αυτό τον βίαιο τρόπο, καθώς στο παρελθόν είναι βέβαιο ότι είχαν πρωταγωνιστήσει και σε ανάλογα ακραία επεισόδια.

πηγη

 

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news