Home » , , , , » Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Υπάλληλος του Ντόντι Αλ Φαγιέντ ισχυρίζεται ότι δεν είχαν δεσμό

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Υπάλληλος του Ντόντι Αλ Φαγιέντ ισχυρίζεται ότι δεν είχαν δεσμό


Υπάλληλος του Ντόντι Αλ Φαγέντ ισχυρίζεται ότι δεν είχε σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ένα δημοσίευμα της Daily Star «βλέπει» υπό άλλο πρίσμα τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον εκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγέντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Νταϊάνα δεν διατηρούσε στην πραγματικότητα ερωτικό δεσμό με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ! 

Eίκοσι τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι. Ήταν 31η Αυγούστου του 1997, όταν άφησε την τελευταία της πνοή στη σήραγγα Ponte del' Alma του Παρισιού, κυνηγημένη από δεκάδες παπαράτσι. Ήταν μόλις 36 ετών. Τα ξημερώματα της 30ης προς 31η Αυγούστου η Νταϊάν και ο αγαπημένος της Ντόντι Αλ Φαγιέντ διανυκτέρευσαν στο Παρίσι στο ξενοδοχείο «Κάρλτον Ριτς», με σκοπό την επόμενη ημέρα να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για το Λονδίνο.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το ασανσέρ του ξενοδοχείου, η Νταιάνα έδειχνε ευτυχισμένη, καθώς ανέβαινε με τον αγαπημένο της στον 1ο όροφο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου η Mercedes στην οποία επέβαιναν η Νταϊάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Αλ Φαγιέντ έπεσε στον τοίχο τούνελ στο Παρίσι...

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός του οχήματος Ανρί Πολ, αλλά και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που καθόταν στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε, αλλά δεν έχασε αμέσως τη ζωή της. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί προσπάθησαν να τη σώσουν αλλά οι προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα και η πριγκίπισσα έφυγε τελικά από τη ζωή στις 4 τα ξημερώματα.

«Η Νταϊάνα "σκηνοθέτησε" τον ερωτικό δεσμό με τον Ντόντι»

Υπάλληλος που δούλευε στο σκάφος του Αλ Φαγιέντ, και είχε περάσει πολλές ώρες με το ζευγάρι, δηλώνει ότι όλα ήταν κατασκευασμένα. Οι χειρονομίες αγάπης λάμβαναν χώρα μόνο μπροστά στις κάμερες. Όταν οι κάμερες έκλειναν εκείνος δεν την φώναζε καν με το μικρό της όνομα, αλλά της απευθυνόταν ως «κυρία».

Τις δηλώσεις είχε εξασφαλίσει λίγες μέρες πριν το θάνατο του ζευγαριού ο δημοσιογράφος Paul McMullan, στον οποίο ο υπάλληλος είχε πει: «Δεν μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο, την αποκαλεί κυρία, της μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. Αλλά μόλις βγαίνουν έξω σε δημόσια θέα, φιλιούνται και αγκαλιάζονται». Σημειώνεται πως και ο ιδιωτικός γραμματέας της Νταϊάνα Μάικλ Γκίμπινς ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του το 2017 ότι δεν ήταν ερωτευμένη με τον Ντόντι αλλά απλώς περνούσε το καλοκαίρι στο γιοτ του.

Στην πραγματικότητα παρέμεινε ερωτευμένη με τον καρδιοχειρουργό Χασνατ Καν .

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα που βασίζονται στον Πολ Μπάρελ, που ήταν επί χρόνια μπάτλερ στο Κένζιγκτον και φρόντιζε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η μητέρα της την έβριζε χυδαία για τον Ντόντι αλ Φαγέντ. Η Lady D δεν είχε μόνο την καταπίεση του παλατιού και την αδιαφορία του Καρόλου να αντιμετωπίσει. Είχε και την πολύ σκληρή κριτική της μητέρας της Φράνσις Σαντ Κιν να διαχειριστεί. Μια κριτική που σύμφωνα με τον μπάτλερ, έγινε πολύ πιο έντονη όταν άρχισε να γίνεται γνωστό πως η Νταϊάνα εμπλέκεται σε σχέσεις με Μουσουλμάνους.

πηγη

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news